fbpx

Културните различия при пътуване на изток – полезна информация преди пътуване към Грузия, Турция, Азербайджан, Киргизстан и Иран.

В класическата рецепта за добро приключение, винаги трябва да има доза непознато и различно. Въпреки, че не е задължително, то сблъсъкът с различните страни и култури ни обогатява и добавя към пътешествието онази изпълваща сетивата подправка наречена приключение!  Понякога обаче  дозата “приключение”, може да ни дойде твърде много и да преизпълни изживяването със своето присъствие.... Продължете да четете Културните различия при пътуване на изток – полезна информация преди пътуване към Грузия, Турция, Азербайджан, Киргизстан и Иран.

Как да поддържаме добра форма за планина!

Нарекохме този брой Как да поддържаме форма за планина, защото си говорим за това какво се крие зад термина кондиционни и функционални тренировки. Подход за трениране, който цели по-цялостно и целенасочено да развие нашето тяло, за да бъде то здраво, силно и адаптивно!

Дневна рутина – сутрин след ставане или по време на почивка в офиса.

Сет от няколко упражнения изпълнени едно след друго с по 20 повторения всяко!Подходящи за сутрешна рутина или след продължително седене на стол в офис! Могат да се изпълнят еднократно или да се повторят на определен интервал през деня, зависимост от нуждите на тялото(на всеки час седене на стол е добре да се правят веднъж). Упраженията... Продължете да четете Дневна рутина – сутрин след ставане или по време на почивка в офиса.