fbpx

Културните различия при пътуване на изток – полезна информация преди пътуване към Грузия, Турция, Азербайджан, Киргизстан и Иран.

В класическата рецепта за добро приключение, винаги трябва да има доза непознато и различно. Въпреки, че не е задължително, то сблъсъкът с различните страни и култури ни обогатява и добавя към пътешествието онази изпълваща сетивата подправка наречена приключение!  Понякога обаче  дозата “приключение”, може да ни дойде твърде много и да преизпълни изживяването със своето присъствие.... Продължете да четете Културните различия при пътуване на изток – полезна информация преди пътуване към Грузия, Турция, Азербайджан, Киргизстан и Иран.

Как да поддържаме добра форма за планина!

Нарекохме този брой Как да поддържаме форма за планина, защото си говорим за това какво се крие зад термина кондиционни и функционални тренировки. Подход за трениране, който цели по-цялостно и целенасочено да развие нашето тяло, за да бъде то здраво, силно и адаптивно!

Снегът ни говори – следите в зимната планина!

Снегът е като бял лист и всяка черта по него е буква, която може да бъде прочетена и разгадана. Могат да бъдат оставяни основно от животни или хора и машини, а метеорологичните условия влияят изключително много върху яснотата и структурата на следата.