fbpx

Маргарита Ангелова

Маргарита АнгеловаПрофесионален опит: Работи като планински водач от 2009 година, както с организирани групи, така и с индивидуални туристи – български, англо и испаноговорящи. Работи като инструктор на детски лагери в планината. Работила като ски учител в България, Австрийските Алпи – Тирол, както и за сезон в Чили през лятото.

Опит в планините: Редовно е с колело, ски или пеша в Рила, Пирин, Родопите и Стара планина. Била е в планините на Турция, Македония, Косово, Албания, Румъния, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Косово, Хърватска, Испания, Португалия, Мароко, Чили, Грузия и Армения.

Опит в пътуванията: Велопътешествия из Мароко и Испания, планински, катерачни и ски пътешествия в Турция, Гърция, Румъния, Македония, Албания, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Косово, Италия, Англия, Испания, Португалия, Мароко, Грузия и Армения. Марги е един от създателите на софийския Клуб на пътешественика.

УИМЛАИнтереси: Трекинг, ски, катерене, планинско колоездене, алпинизъм, пътешествия.

Квалификации:

2018 – Придобида професионална квалификация за екскурзовод;

2018 – Квалификационен курс за ски-водачи, АПХ;
2017 – ISIA ски инструктор;
2017 – Ски учител Клас “C”, Българско ски училище;
2015 – Ски учител Клас “B”, Българско ски училище;
2014 – IML (International Mountain Leader), член на АПХ, която е представител за България на UIMLA (Съюз на международните асоциации на планинските лидери);
2011 – Anwärter Ski Instructor сертификат, Австрия, Тирол;
2009 – Ски учител Клас “А”, Българско ски училище;

Асоциация "Планини и хора"

2009 – Квалификационен курс за работа с деца;
2008-2009 – Придобита професионална квалификация „Планински водач”, АПХ, диплома № 000387/2009 г.; Регистрирана в Националния туристически регистър със Заповед Т-РД-17-6/14.03.2017;
2006-2010 – Бакалавър, специалност “Маркетинг”, Стопанска академия „Д.А.Ценов” – гр.Свищов.

Езици: Английски, Испански, Руски.

Маргарита Ангелова

Вашият коментар