fbpx

Александър Серафимов

Sasho

Професионален опит: Работи като планински водач и outdoor инструктор от 2008 година, а от 2011-та и като ски инструктор в България и в Австрийските Алпи. Част от екипа на Клуб на пътешественика.

Опит в планините: Обикаля пеша със ски и колело българските планини – Рила, Пирин, Витоша, Стара планина, Родопите. Посещавал е различни планини в Черна гора, Косово, Албания, Турция, Македония, Гърция, Румъния, Мароко, Испания, Португалия, правил е трекинги в Австрийските и Италианските Алпи.

Опит в пътуванията: Няколко продължителни пътешествия из Европа, пътешествие с колело в Мароко, различни пътувания из Балканите и Турция, както и множество пътувания на стоп в миналото.

УИМЛА

Интереси: Пътувания, планинско колоездене, ски, преходи, изследователстване.

 

Квалификации:

2015 – IML (International Mountain Leader), член на АПХ, която е представител за България на UIMLA (Съюз на международните асоциации на планинските лидери);

Асоциация "Планини и хора"
2011 – Anwärter Ski Instructor сертификат, Австрия, Тирол;
2010 – Ски инструктор клас “А”, Българско ски училище;
2006-2007 – Придобита професионална квалификация „Планински водач”, АПХ, диплома №000396/2009г.;  Регистриран в Националния туристически регистър със Заповед Т-РД-17-2/20.01.2017;

2001-2005 – Специалност “Туризъм”, Софийски университет.

Езици: Английски, Испански, Руски.

 

Aleksander Serafimov

 

Вашият коментар