fbpx

Нели Чукурлиева

Професионален опит: Работи с хора от 2000 година – като стaжант в Outward Bound Bulgaria и Educo Bulgaria. В Develor Bulgaria е тренер в IMG 0465редица корпоративни мероприятия. Уменията за работа с хора и любовта към планината я насочват към професията на планинския водач. Води български и чуждестранни пешеходни групи по родните високи планини. Участва в организацията и провеждането на множество детски курсове.

Опит в планините: Нели прекарва лятото по скалите и пътеките, както в българските високи планини – Рила, Пирин, Родопите, Стара планина, така и в планини по различни краища на света. Има катерачни пътувания във Алпите, и планините на Гърция, Македония, Румъния, Южна Африка, високопланински преходи в Андите (с изкачване на вулкана Ел Мисти, 5822), и непалските Хималаи (обиколка на Манаслу и Анапурна). Зимата работи като ски инструктор в България и Австрия. Има множество зимни преходи със ски из българските планини, Френските и Австрийските Алпи, Сърбия и Гърция.

Опит в пътуванията: Катерачни и ски пътувания в Македония, Гърция, Сърбия, Румъния, Франция, Австрия, Унгария, Хърватска, Южна Африка, планински преходи в Южна Америка, Непал, културни посещения в САЩ, Украйна, Ирландия и Испания.

Интереси: Скално катерене, ски, планински преходи, планинско колоездене.

Квалификации:

2012 – Планински водач, Диплома No 292/41, 18.06.2012г.;
2010 – Ски инструктор, клас “А”, Българско ски училище;
2007 – История на България и балканските народи, Бакалавър, СУ “Св. Климент Охридски”, София;
2006 – Участие в семинари, организирани от Robert Schuman Institute и Konrad Adenauer Stiftung;
2001 – Свидетелство за управление на МПС, категория “В”.

Езици: Испански, английски и руски

 

Nelly

 

Вашият коментар